Processing failed...serving index.html

#1

Hello

I am testing the following config :

“transports”: [
{
“type”: “web”,
“endpoint”: {
“type”: “tcp”,
“port”: 8888
},
“paths”: {
“/”: {
“type”: “static”,
“directory”: “…/web”
},
“nw”:{
“type”: “static”,
“directory” : “…/web”
},
“ws”: {
“type”: “websocket”
}
}
}
]
Although “/” and “nw” point to the same directory, in the first case the ‘index.html’ is served automatically,
in the second case I have ‘processing failed’ and I must add ‘index.html’ to the url…

Am I doing something wrong ?

Regards

0 Likes

#2

Hi Salvatore,

I just tried this out an I cannot replicate your problem. ‘index.html’ is served both at the root and at the subpath.

What version of Crossbar.io are you using? Have you tried this on another machine?

Regards,

Alex

···

Am Sonntag, 10. Januar 2016 11:32:53 UTC+1 schrieb Salvatore DI DIO:

Hello

I am testing the following config :

“transports”: [
{
“type”: “web”,
“endpoint”: {
“type”: “tcp”,
“port”: 8888
},
“paths”: {
“/”: {
“type”: “static”,
“directory”: “…/web”
},
“nw”:{
“type”: “static”,
“directory” : “…/web”
},
“ws”: {
“type”: “websocket”
}
}
}
]
Although “/” and “nw” point to the same directory, in the first case the ‘index.html’ is served automatically,
in the second case I have ‘processing failed’ and I must add ‘index.html’ to the url…

Am I doing something wrong ?

Regards

0 Likes

#3

Thank you Alex,

I am using 0.11.2, I will try on another machine.

Regards

···

Le vendredi 15 janvier 2016 13:51:56 UTC+1, Alexander Gödde a écrit :

Hi Salvatore,

I just tried this out an I cannot replicate your problem. ‘index.html’ is served both at the root and at the subpath.

What version of Crossbar.io are you using? Have you tried this on another machine?

Regards,

Alex

Am Sonntag, 10. Januar 2016 11:32:53 UTC+1 schrieb Salvatore DI DIO:

Hello

I am testing the following config :

“transports”: [
{
“type”: “web”,
“endpoint”: {
“type”: “tcp”,
“port”: 8888
},
“paths”: {
“/”: {
“type”: “static”,
“directory”: “…/web”
},
“nw”:{
“type”: “static”,
“directory” : “…/web”
},
“ws”: {
“type”: “websocket”
}
}
}
]
Although “/” and “nw” point to the same directory, in the first case the ‘index.html’ is served automatically,
in the second case I have ‘processing failed’ and I must add ‘index.html’ to the url…

Am I doing something wrong ?

Regards

0 Likes